torsdag 16 juni 2011

tillbax

Hej igen!

Det blev en välbehövlig pause...

Tack för kommentarer och omtanke från er!

Inflamationen är borta men jag kommer att få stå ut med svullna bihållor, kortisonspray och tät näsa tills graviditeten är över verkar det som...

Som många andra gravida... Det är tydligen vanligt med bihålsbesvär under graviditet...

Besvärligt är det iaf!Geografikursen är nu avklarad och nu väntar endast en skön sommar och som det känns nu, lång väntan på att bebisen ska anlända!

Så trångt...

Hur ska den möjligt få plats i typ en månad till?

~

Firar in sommaren med en glad duk, (som sambon sa; Oj, den var väldigt rosa...).

Men visst blir man väl glad?!!

Nyplockade trädgårdsblommor är pricken över i:et för att få riktigt sommarstämmning även inne!Nu blir det lunch, sedan rensa lite ogräs vid garaget och plocka lupiner till en hink ute kanske?!

~

KRAM

3 kommentarer:

EnSpruckenRosaTekopp sa...

Tack för din fina kommentar om min tvållåda :) visst är det härligt med lite färg ibland.. Sommarblommor är väl ändå det vackraste. Så enkelt att bara plocka en bukett :) låter jobbigt med bihålorna o allt! Hoppas det släpper! Ha en skön torsdag, kram

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Men usch vad jobbigt och ha bihåleinflammation när du är gravid. Extra jobbigt om det blir varmt också, jag tycker också jättesynd om dig. Fin duk har du, färgen är så somrigt rosa.
Kramar
AnnaMaria

Designe sa...

Så somrigt och fint med rosa och grönt!:) Usch så trist med bihålorna..bläh! Hoppas det blir lindrigare i alla fall om det ska hålla i sig ett tag till! Ser nu en bild på din hall här på höger sida, sååå fin! Kram :)