fredag 27 augusti 2010

oj vad tiden rann iväg...

Herregud vad den här sommaren gick fort!
Tog visst en jättepause ifrån bloggvärlden också...
Men oftast så lugnar sig inredningssuget mitt i högsommaren. Man vill inte göra något annat än att bara njuta. Massa kaffekoppar i härlig morgonsol har det blivit och jag längtar lite tillbaka när det som idag regnar och är kallt som attans ute.

Hoppas att vi ska njuta mer av uterummet nu när hösten närmar sig. Det är alldeles för varmt att tillbringa tid där under sommaren. Kvällarna är det dock underbart att ha rummet, mindre mygg! Nästa år hoppas vi hinna bygga ett trädäck i anslutning till rummet.

Många fina fjärliar har vi sett i sommar också... Som den här till exempel; Violettkantad guldvinge som är en missgynnad liten sötis! Älskar fjärliar och hoppas att vi ska finna medel så att inte dagfjärilarna minskar i antal lika mycket som de gjort senaste decennierna.

Men än är inte arbetet ute klart. Huset ska målas klart och takshiffret som vi fann här brevid huset skall återanvändas som både pynt och nytta.
Hoppas alla haft en härlig sommar!
Kram

5 kommentarer:

Allis sa...

Så bra att du har haft en skön sommar! Och vilket underbart uterum - det kommer ni säkert att ha mycket nytta av.
Visst går tiden/sommaren alldeles för fort men hinner man bara njuta så är det ändå okej.
Ha en härlig fredag!
Kram Allis

Designe sa...

Hejdu skogsfrun! Så härligt med sommarpaus och att njuta av sommaren! Den gick väldigt fort men den kom ju så sent oxå! Så härligt med uterum! Kan ni sitta där långt in på hösten utan att frysa? Min inglasade balkong är lite gles och det är lite kallt där nu men med lite ljus och sällskap så kanske det går bra..ska ha en liten kräftfest på 4 kompisar imorrn kväll! :) Trevlig helg! Kram :)

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag har jobbat i två veckor, och redan känns sommaren avlägsen. Härligt med uterum nu, perfekt och sitta där på kvällen med levande ljus. Det glaset är så fint, vi har några som maken fått på jobbet med blått i foten.
Skiffer ska du vara glad att du har, är svårt och få tag i.
Ha en toppenhelg
Kramar
AnnaMaria

Vit som snö sa...

Härligt! Det är ju precis så en sommar ska vara! Vilket fint uterum, perfekt för vår och höst då det blir lite för kallt att sitta ute. Spännande att se vad du ska göra för fint med skifferplattorna.
Ha det gott!
Kram Cilla

Betty sa...

Ja tänk vad snabb sommaren var. Takskiffret är så vackert det vill
jag också ha !

Hoppas du får en fortsatt mysig helg.

Kram Betty