fredag 26 februari 2010

Sen miljötorsdag -Sist ut...

Ett trevligt initiativ var det... som Granne med Selma tog, att vi skulle blogga om/för Miljön på torsdagarna i januari och februari.
...och vad mycket bra tips man har kunnat läsa om. Det är helt fantastiskt vad "fiffiga" och kreativa många är. Önskar att jag hade både tid, kunskap och ork att knåpa ihop fina tygpåsar till handlingen i mataffären, baka nyttigt och miljövänligt bröd varje helg och alla andra fina tips på miljövänligt vardagsliv.

Men så länge man gör sitt bästa, är det inte så... Det viktiga är faktiskt, att om man vill sprida kunskap och inspirera andra att tänka miljövänligt, så ska man vara en god förebild men samtigt ha föraståelse för andra människors/familjers begränsningar och möjligheter att leva miljövänligt. Om alla gör sitt bästa, även om det är det "lilla", så blir nog resultatet mycket bättre än om få gör mycket och fler gör ingenting.


Jag gör iaf så gott jag kan...

Bilderna är tagna av moi i detta vackra landskap Värmland
Kram

2 kommentarer:

Allis sa...

Visst är det så, om alla bara gör så gott de kan så kan det bli något stort i slutändan. Och visst var det ett viktigt och trevligt initiativ av "Granne med Selma"!
Tack för din hälsning - idag är det mkt bättre! Ha en härlig helg!
Kram // Allis

Skogsfrun... sa...

hoppas du är frisk nu ;)
och att din helg var fin! Kram